Wręczenie nagród głównych

Sep 8, 2016

Szanowni Państwo, dzisiaj, 2016.09.07 o godzinie 12.00 we Włocławku odbyło się wręczenie nagród głównych w „Loterii samochodowej Lewiatana”. Kluczyki do sześciu samochodów marki Opel wręczył szczęśliwym Laureatom Prezes Zarządu Lewiatana Holding Wojciech Kruszewski wraz Przedstawicielami danej Spółki Regionalnej.

Przypominamy, że nowymi posiadaczami pięknych, srebrnych Opli zostali:

• Pani Ewa z Olkusza - Opel Karl
  • Pani Czesława z Mszany Dolnej - Opel Corsa
  • Pani Anna z Bielska Białej - Opel Astra Sedan
  • Pani Dominika z Krakowa - Opel Mokka
  • Pani Edyta z Krakowa - Opel Meriva
  • Pani Hanna z Gostynina - Opel Insignia

Aby wziąć udział w „Loterii samochodowej Lewiatana” należało w okresie trwania akcji (30.05 – 10.07.2016 r.) zrobić zakupy za minimum 25 złotych, w tym kupić co najmniej jeden produkt marki promocyjnej oraz zarejestrować paragon. Losowania nagród głównych odbywały się co tydzień, a filmowe relacje z każdego z nich można zobaczyć na profilu Lewiatana na Facebooku https://www.facebook.com/psh.lewiatan/.

Dziękujemy bardzo za udział Przedstawicielom Spółek Regionalnych, którzy przybyli na uroczystość – Agnieszce Michalskiej, Adamowi Mizia z Lewiatana Bielsko-Biała, Markowi Dyja z Lewiatana Śląsk oraz Marii Niskiej, Katarzynie Morawskiej i Agnieszce Ożóg-Czapskiej z Lewiatana Kujawy. Dziękujemy również za przybycie Pani Ewie Goluś – Kierowniczce sklepu Lewiatan w Gostyninie, w którym padła finałowa wygrana (Opel Insignia).

Pragnę również podziękować Spółkom Regionalnym oraz sklepom za zaangażowanie przy organizacji „Loterii samochodowej Lewiatana”. Życzę Państwu, aby kolejne nagrody główne w naszych akcjach „padły” właśnie w Państwa placówkach

« Wróć