Gotuję z Lewiatanem

ŚNIADANIE Z POMYSŁEM

PARÓWKI ZAWIJANE

BISZKOPTOWE NALEŚNIKI Z DŻEMEM

PRZEKŁADANIEC JOGURTOWY

KANAPECZKI Z 3 KOLOROWYMI PASTAMI

OBIAD NA KAŻDY APETYT

ZUPA KREM Z POMIDORA I SELERA

PIECZONA ŁOPATKA

PIERŚ Z KURCZAKA ZAPIEKANA Z MOZZARELLĄ

FRITTATA Z WARZYWAMI

ZRAZY ZAWIJANE

ZAPIEKANKA MAKARONOWA Z KURCZAKIEM I SZPINAKIEM

CEBULE NADZIEWANE WIEPRZOWINĄ

SOLA PIECZONA W FOLII

PORA NA KOLACJĘ

TOSTY Z ANANASEM I ŁOSOSIEM

CUKINIA NADZIEWANA KURCZAKIEM

FASOLKA PO BRETOŃSKU Z KABANOSAMI

SAŁATKA Z TUŃCZYKIEM I FASOLĄ

DOMOWE SŁODKOŚCI

BABECZKI Z OWOCAMI I MIĘTĄ

WIŚNIE W KRUSZONCE Z SOSEM KARMELOWYM I LODAMI

AKSAMITNY DESER CZEKOLADOWY