Gotuję z Lewiatanem
ŚNIADANIE Z POMYSŁEM
PARÓWKI ZAWIJANE
BISZKOPTOWE NALEŚNIKI Z DŻEMEM
PRZEKŁADANIEC JOGURTOWY
KANAPECZKI Z 3 KOLOROWYMI PASTAMI
OBIAD NA KAŻDY APETYT
ZUPA KREM Z POMIDORA I SELERA
PIECZONA ŁOPATKA
PIERŚ Z KURCZAKA ZAPIEKANA Z MOZZARELLĄ
FRITTATA Z WARZYWAMI
ZRAZY ZAWIJANE
ZAPIEKANKA MAKARONOWA Z KURCZAKIEM I SZPINAKIEM
CEBULE NADZIEWANE WIEPRZOWINĄ
SOLA PIECZONA W FOLII
PORA NA KOLACJĘ
TOSTY Z ANANASEM I ŁOSOSIEM
CUKINIA NADZIEWANA KURCZAKIEM
FASOLKA PO BRETOŃSKU Z KABANOSAMI
SAŁATKA Z TUŃCZYKIEM I FASOLĄ
DOMOWE SŁODKOŚCI
BABECZKI Z OWOCAMI I MIĘTĄ
WIŚNIE W KRUSZONCE Z SOSEM KARMELOWYM I LODAMI
AKSAMITNY DESER CZEKOLADOWY