Stowarzyszenie Kupców i Przedsiębiorców Polskich RAZEM

Operator Polskiej sieci Handlowej Lewiatan w województwie lubelskim

Franczyza

DOŁĄCZ DO NAS

Polska Sieć Handlowa Lewiatan-RAZEM proponuje bardzo atrakcyjną formułę współpracy, umożliwiającą uzyskanie szeregu korzyści przy zachowaniu podmiotowości i niezależności prowadzonej działalności gospodarczej.

Wizualizacja zgodna ze standardami Sieci

Otwierasz nowy sklep? A może chcesz przebudować już istniejący ?
Dołączenie do sieci Lewiatan-RAZEM zapewnia Ci bezpłatną pomoc doświadczonych pracowników Sieci w zakresie przygotowania projektu aranżacji zewnętrznej/wewnętrznej sklepu oraz wyposażenie w materiały reklamowe i marketingowe zgodne ze standardami Sieci, profesjonalne szkolenia dla właścicieli i personelu.

Jesteś zainteresowany?

Przed i po (złap za strzałki i przesuń)

PRZED PO

CO ZYSKUJESZ

PONAD 200 KONTRAKTÓW HANDLOWYCH

Poprawisz rentowność w oparciu o szeroki portfel ponad 200 kontraktów handlowych i 20 umów okołobiznesowych. Rokrocznie zwiększamy wypłaty dla Franczyzobiorców średnio o 20%.

PONAD 30 INNYCH KONTRAKTÓW W KAŻDEJ SPÓŁCE REGIONALNEJ

Wzmocnisz sprzedaż produktów świeżych i lokalnych dzięki usystematyzowanej współpracy z dostawcami mięsa, warzyw i owoców

500 PRODUKTÓW MARKI WŁASNEJ

Skorzystasz z atrakcyjnej cenowo oferty 500 wysoko jakościowych produktów marki własnej, stanowiących około 6% wartości sprzedaży.

DOPASOWANA OFERTA

Idealnie dostosujesz asortyment do lokalnych potrzeb w oparciu o autorskie narzędzia Lewiatana.

ATRAKCYJNE CENY

Zaoferujesz atrakcyjne ceny sprzedaży, dzięki korzystnym warunkom zakupowym.

REKLAMA W MEDIACH

Zwiększysz rozpoznawalność swojego biznesu, dzięki stałej aktywności reklamowej w ogólnopolskich i regionalnych mediach.

NOWOCZESNA TECHNOLOGIA

Zwiększysz sprzedaż dzięki nowoczesnym rozwiązaniom technologicznym, np. otworzysz własny sklep internetowy w serwisie www.zakupy.lewiatan.pl.

SZKOLENIA

Poszerzysz wiedzę i umiejętności swoje oraz Personelu, dzięki bezpłatnym szkoleniom internetowym oraz platformie wymiany dobrych praktyk.

BEZPIECZEŃSTWO BIZNESU

Zachowasz niezależność i bezpieczeństwo (umowa bez kar umownych, barier wyjścia z Sieci, itp.) zyskując realny wpływ na działania Sieci za pośrednictwem regionalnych Rad Franczyzowych.

Czego wymagamy

• obowiązkowe członkostwo w Stowarzyszeniu Kupców i Przedsiębiorców Polskich „RAZEM”.
  • prowadzenie działalności handlowej w atrakcyjnej lokalizacji,
  • powierzchnia sklepu minimum 150 m2
  • dobra opinia w środowisku kupieckim,
  • stabilna sytuacja finansowa,
  • obroty miesięczne sklepu minimum 100 tys. netto,
  • gotowość do realizacji przyjętej strategii działania Sieci Lewiatan-Razem.

MARKA WŁASNA

Posiadamy także w ofercie blisko 500 produktów marki własnej, których ceny oraz jakość wyróżniają je nie tylko na tle produktów brandowych, ale także wśród towarów private label innych sieci handlowych.