Stowarzyszenie Kupców i Przedsiębiorców Polskich RAZEM

Operator Polskiej sieci Handlowej Lewiatan w województwie lubelskim

Stowarzyszenie Kupców i Przedsiębiorców Polskich RAZEM

Operator Polskiej sieci Handlowej Lewiatan w województwie lubelskim

Otwarcie sklepu w Mełgwi.

Szanowni Klienci, wychodząc naprzeciw potrzebom rozwijającego się rynku oraz oczekiwaniom lokalnej społeczności pragniemy poinformować o otwarciu kolejnego  sklepu Naszej Sieci PSH Lewiatan w miejscowości  Mełgiew w woj. lubelskim w powiecie świdnickim. Sklep położony jest w okolicy pobliskiego  Zalewu Krępieckiego.

W dniu otwarcia tj. 16.03.2023r. na klientów czekało wiele promocji i atrakcyjnych produktów znanych polskich producentów. Sklep o powierzchni 300 m² daje komfort i swobodę w robieniu zakupów, można liczyć na obszerny zakres asortymentu w wyborze dla najbardziej wymagających klientów, do czego Państwa bardzo zachęcamy. Zakupów można dokonać z każdej kategorii  tj. produktów marki Lewiatan, nabiału ,świeżych wędlin oraz mięsa, lokalnych produktów m.in. ciasto, pieczywo. W sprzedaży także znajdują się świeże owoce i warzywa, o których codzienną dostawę dbają właściciele sklepu wyszukując najpiękniejszych „okazów” każdego dnia,  żeby każdy mógł znaleźć coś dla siebie. Przed sklepem mieści się duży parking , który udogadnia robienie codziennych zakupów.

Serdecznie Wszystkich Państwa zapraszamy do zaopatrywania się w Naszym Sklepie oraz życzymy udanych zakupów.

Odwiedź naszego facebooka

Wejdź i sprawdź

Kupując w Lewiatanie wspierasz lokalnych dostawców